Alles en iedereen is altijd verbonden

En dus ben je ook ten alle tijden verbonden aan je familiesysteem. Of die je nu dient of niet. En daar komt ie: je hebt een keus. Blijf je in dienst staan van jouw systeem? Of neem je mee wat past en blijf je verbonden, maar niet gebonden.

Een wereld van verschil. In verbondenheid kun je op je eigen plek staan en voel je de levensstroom, de oneindige energie en liefde. 

Ceremonies

Ceremonies zijn er om te verbinden. Met elkaar, met het thema en vooral met jezelf. Weet je wat er gebeurt als vrouwen samenkomen? Er is een natuurlijke bedding om te zijn, er is nieuwsgierigheid naar elkaar verhalen, er is ruimte om te delen waar we mee zitten en dat alles door er voor elkaar te zijn.

Opstellingen

Kom een individuele opstelling ervaren! In een opstelling leg je jouw vraagstuk neer en onderzoek je de plekken in jouw systeem. Door met je lijf te ervaren wat er gebeurt in plaats van met je hoofd, kom je direct op een andere laag. De laag van jouw herinneringen op celniveau. En... That's where the magic begins

Op maat

Iedere vraag verdient maatwerk. Heb je behoefte aan een meer dan 1 sessie of ceremonie, laten we overleggen hoe we kunnen samenwerken. Denk aan het werken met innerlijke delen, wandelcoaching, energiewerk, individuele ceremonies, familieopstellingen, meditaties, visualisaties, werken met verlangen...

Over opstellingen

Opstellingen zijn, lijkt het, wat ongrijpbaar. En eigenlijk is het zo logisch. We werken met de energie, met dat wat er is. 

Het ‘wetende’ veld leidt ons naar de stappen die we mogen zetten, zodat we zien wat er gezien mag worden. 

Individuele opstellingen zijn zuiver. Er is alleen jouw perceptie van dat wat er is. Daardoor is het anders dan de traditionele familieopstellingen. 

Ik gebruik verschillende elementen, zoals vloertegels en elementen die representeren voor mensen, dingen of gebeurtenissen. De kracht van ons brein gebruik ik in visualisaties en meditaties om zo nog meer in ons lijf te kunnen zakken en de opstelling nog dieper in te gaan. 

Een individuele opstelling kan online en offline en is mogelijk vanaf 150 euro.

Ceremonies

Ceremonies en rituelen zijn een prachtige manier om een verandering nog meer kracht te geven.

Denk aan een ritueel bij jaarfeesten of seizoensvieringen. Door de aandacht en het gebruik ontstaat er als vanzelf een ‘nieuw begin’.  

Cacaoceremonies is een manier om dichterbij ons hart te komen. Ons hart te openen en met zachtheid en compassie naar onszelf te kijken. Van oudsher gebruiken stammen zoals de Inca’s en Azteken cacao om contact te maken met spirit en de verschillen tussen de stammen te verzachten.

Op Hipsy vind je mijn meest actuele aanbod. Voel je vrij om een aanvraag in te dienen via het contactformulier. Een cacaoceremonie is er vanaf 22 euro.

Trajecten op maat

Net zoals we allemaal unieke individuen zijn, hebben we allemaal unieke behoeftes op onze weg.

Mocht je graag een maatwerk-traject willen, dan heb ik genoeg in mijn rugzak om jouw verder te helpen.

Een persoonlijk afgestemd traject, speciaal voor jou, kan al vanaf 310 euro.

NIEUW! LIVE Workshop

Voel jij het kloppen van je hart?

Voel je de energie door je heen stromen?

Voel je een verlangen wat zich niet langer wil onderdrukken?

Maak contact met dat verlangen, die levensenergie en met jouw ‘ja’ op dit leven. Jouw ‘ja’ op het leven zonder concessies, zonder verstoppen, zonder het beschermende (en  blokkerende) familiesysteem.

Zaterdag 25 mei, 13.00-17.00 uur in Veenendaal, 85 euro.