Training: de 5 dynamieken

Voor rust en balans thuis

In deze training leer je meer over de dynamieken

om rust en balans thuis te creëren

Door op de hoogte te zijn van de dynamieken die in ieder systeem spelen, weet jij waar jij rust en balans kunt scheppen in jouw gezin.

Er is geen enkele voorkennis nodig!

Herken je dit?

Kennis van de dynamieken

zorgt voor meer kennis over jouw gezin. Alles begint met weten dat het anders kan en weten hoe. Door de kennis van de bewegingen, de dynamieken, die we geneigd zijn te maken (omdat we dat zo geleerd hebben) en het onderzoeken van jouw eigen plek , weet je waar de oplossing ligt.

Ook wanneer je nog (geen) kinderen hebt, is deze training waardevol. We zijn tenslotte allemaal ‘kind van’ en zodra jij in jezelf dingen gaat veranderen, veranderen de systemen om jou heen ook.

Ben je klaar om jouw eigen stuk aan te kijken?

Door deze training leer je jouw eigen plek kennen en hoe je hem kunt innemen. Ben jij die ouder die begrijpt dat er blinde vlekken zijn? Die snapt dat kinderen spiegels zijn? Die weet dat niet alles perfect verloopt en, belangrijker nog, hòeft te verlopen?

Ben je klaar om jouw eigen aandeel hierin te zien? In je eigen veilige setting? 

Hoe ziet deze training eruit?

Video’s en een verhaal zorgen dat je de kennis tot je kunt nemen. 

NIEUW! LIVE Workshop

Voel jij het kloppen van je hart?

Voel je de energie door je heen stromen?

Voel je een verlangen wat zich niet langer wil onderdrukken?

Maak contact met dat verlangen, die levensenergie en met jouw ‘ja’ op dit leven. Jouw ‘ja’ op het leven zonder concessies, zonder verstoppen, zonder het beschermende (en  blokkerende) familiesysteem.

Zaterdag 25 mei, 13.00-17.00 uur in Veenendaal, 85 euro.