Inspiratie, trainingen en downloads

Waarden; iedereen heeft ze, maar we zijn ons er niet altijd bewust van. Sinds ik mijn belangrijkste waarden weet, zet ik ze dagelijks bewust in.

Als ik dat niet doe, en misschien herken je dat wel, dan voel ik me sneller lusteloos, weinig energie en inspiratieloos.

Waarden zorgen ervoor dat we onze levenslust verhogen. Ik heb er op dit moment vijf en ik zorg er goed voor 😉

Een van die waarden is eigen regie kunnen houden. In de training “De 5 dynamieken” leer je systemisch kijken en denken naar jouw gezin (van herkomst). Daardoor weet je sneller de vinger op de zere plek te leggen en kun je keuzes maken en het veranderen. Dàt is eigen regie houden.

Vrijheid is een hele belangrijke voor mij. Mocht je kennis hebben van Human Design, dan zal het je vast niet vreemd in de oren klinken dat ik een Manifestor-profiel heb. Vrijheid is belangrijk om te voelen en te kunnen kiezen. Om jouw vrijheid te kunnen voelen, moet je weten wat jouw verlangen is. Daarom heb ik de training “Reis naar je Verlangen” gemaakt. Een tool om jouw eigen verlangen op te stellen. Compleet met audio, visualisatie, activatie en een ebook voor jouw optimale reis. 

Add some magic! Magie; ik hou ervan. Het maakt ons leven rijker en zoveel waardevoller. In Sisterhood is er magie. Lees meer over de on- en offline sistercircles, verderop op deze pagina.

Training: De 5 dynamieken

In de training ‘de 5 dynamieken, voor meer rust en balans thuis’ is er speciaal voor mensen die graag de regie in eigen handen houden. Door kennis van de 5 dynamieken, systemische gedachtegoed en direct oefeningen voor thuis, creëer je rust en balans thuis. Er is geen enkele voorkennis nodig. Lees hier meer over deze training.

Reis naar je Verlangen

In deze reis maak je contact met je verlangen, ook als je jouw verlangen niet exact weet. Je gaat je blokkades en hulpbronnen ontdekken. En je weet welke eerste stappen je kan gaan zetten richting jouw verlangen.

En je weet: een verlangen is niet altijd emigreren, voor jezelf beginnen of eindelijk de partner van je dromen te vinden. Een verlangen kan ook zijn dat je graag vaker ‘ja’ tegen jezelf wilt zeggen (en dus automatisch ‘nee’ tegen de ander. 

Het gaat om jouw verlangen en jouw waarom èn dat ontdek je in jouw ‘Reis naar je verlangen’.

Sisterhood

Women are no longer just coming around and gossip. Instead, they are coming together to heal, grow and prosper; embodying the new sisterhood.

In onze maatschappij, de plek waar wij opgroeien en waar wij onze kennis vandaan halen, is ons niet geleerd hoe het moet; om als vrouwen samen te zijn. En het is tijd! Vrouwen mogen verenigen, elkaar inspireren, delen en helen.

Weet je wat er gebeurt als vrouwen samenkomen? Er is een natuurlijke bedding om te zijn, er is nieuwsgierigheid naar elkaar verhalen, er is ruimte om te delen waar we mee zitten en dat alles door er voor elkaar te zijn. 

Wil jij onderdeel uitmaken van de maandelijkse cirkel? Check deze link. Zowel online als offline.

Free download

Hoe snel zitten we in ons hoofd? Sneller dan dat je dit nu aan de hand van deze vraag kunt beantwoorden!  In deze gratis download heb ik 4 tips voor je die je helpen om je mindset te switchen. Van in je hoofd, naar ademen in je lijf. Van ‘glas halfleeg naar halfvol en zelfliefde.

Download dit ebook voor inspiratie. Zodat we kunnen rusten als we dat nodig hebben, geduldig kunnen zijn als ons kind dat van ons vraagt en dat we volledig in het nu kunnen zijn, zodat onze kinderen voelen dat we er helemaal zijn.

NIEUW! LIVE Workshop

Voel jij het kloppen van je hart?

Voel je de energie door je heen stromen?

Voel je een verlangen wat zich niet langer wil onderdrukken?

Maak contact met dat verlangen, die levensenergie en met jouw ‘ja’ op dit leven. Jouw ‘ja’ op het leven zonder concessies, zonder verstoppen, zonder het beschermende (en  blokkerende) familiesysteem.

Zaterdag 25 mei, 13.00-17.00 uur in Veenendaal, 85 euro.