Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden van alle diensten afgenomen bij Willanda.

Definities van de woorden; ik, jij en diensten.
Ik ben Willanda van Velthuizen-Huenestein, founder van Willanda, hier na te noemen, ik.
Jij bent jij, de afnemer van een van mijn diensten.
Diensten zijn mijn coaching, ceremonies, workshops en trainingen die aangeboden worden binnen Willanda.nl.

Offertes en prijsaanvragen;
Uiteraard ben je ten alle tijden vrij een kosteloze en vrijblijvende prijsaanvraag te doen. Binnen 3 werkdagen (tenzij anders aangegeven), ontvang je een prijsaanvraag van mij en deze blijft 3 maanden geldig. Dit heeft te maken met dat ik soms ruimtes huur voor 1-1 trajecten, waarbij ik te maken heb met prijsverhogingen.

Afnemen van een dienst;
Wanneer je akkoord gaat met mijn voorstel en algemene voorwaarden, gaan we aan de slag. Verderop in dit document kun je vinden welke voorwaarden er voor de overeenkomst geldt.

Aansprakelijkheid;
Ik ben niet aansprakelijk voor de eventuele materiële, psychische of fysieke schade ten aanzien van het niet juist opvolgen van mijn aanwijzingen. Je bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk om aan te geven wanneer iets niet past of niet passend is.

Overeenkomst;
De overeenkomst is gesloten wanneer je coaching bij mij geboekt hebt.
Je gaat dan akkoord met mijn voorstel qua investering en voorwaarden.
We stellen samen een haalbaar doel, we investeren beiden in dit doel. Je mag van mij maximale inzet verwachten, dat verwacht ik ook van jou.

Ook kan gaandeweg blijken dat er een nieuwe vraag is ontstaan, dan kunnen we nieuwe afspraken maken. Tussentijds beëindigen kan wanneer blijkt dat de samenwerking niet meer klopt. Dit bespreek ik met je en kan ik besluiten het traject te stoppen. Jij mag ook het traject stoppen, wanneer jij vindt dat het niet meer klopt. Je betaalt alleen de afspraken die er geweest zijn en bent mij verder niets verplicht.

Niet komen op een gemaakte afspraak;
Kun je niet komen op een afspraak, dan dien je contact met mij op te nemen via mail of telefonisch. Zeg je binnen 24 uur voor de afspraak af, dan bereken ik 50% van de sessie.

Betaling;
De betaling vindt plaats bij boeking. Er zijn altijd betaalafspraken mogelijk. 

Privé;
Wat inhoudelijk wordt gedeeld tijdens een traject, valt onder beroepsgeheim en wordt niet gedeeld met anderen. Mocht ik vragen hebben voor mijn supervisor of coach, dan doe ik dit op een manier dat jouw naam en specifieke situatie onherkenbaar zijn.
Zie ik een ernstig of dreigend gevaar in jouw situatie, omgeving of dat van je kind, dan bespreek ik dat met je en laat ik het aan jou om een verandering in te zetten. Gebeurt er niets, dan ben ik verplicht mijn beroepsgeheim op te heffen en hulp in te schakelen.

Klachten;
Mocht er een klacht of conflict ontstaan, dan vertrouw ik erop dat we er samen uitkomen. Lukt dit niet, dan schakelen we een onafhankelijke mediator in en delen we de kosten die er hierbij ontstaan.

NIEUW! LIVE Workshop

Voel jij het kloppen van je hart?

Voel je de energie door je heen stromen?

Voel je een verlangen wat zich niet langer wil onderdrukken?

Maak contact met dat verlangen, die levensenergie en met jouw ‘ja’ op dit leven. Jouw ‘ja’ op het leven zonder concessies, zonder verstoppen, zonder het beschermende (en  blokkerende) familiesysteem.

Zaterdag 25 mei, 13.00-17.00 uur in Veenendaal, 85 euro.