6203d7fe0f8a0

Willanda van Velthuizen

Een opstelling voor een vrij leven
Toon besteloverzicht
€181.50
Product Subtotaal
Placeholder
Opstelling
  × 1
150.00
Subtotaal 150.00
21% BTW 31.50
Totaal 181.50

Email adres

Gegevens

Betaling

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Samenvatting

Product Subtotaal
Placeholder
Opstelling
  × 1
150.00
Subtotaal 150.00
21% BTW 31.50
Totaal 181.50
Wat heerlijk om te ervaren hoe intens passend en daarmee oneindig krachtig deze manier van werken bij jou past! Er is een last van mn schouders waarvan ik niet wist dat het er zat en nog steeds niet weet wat er vanaf is, maar het voelt licht. En mijn dochter; Ze slaat haar vleugels uit. Serieus. Het beweegt. En de gedachte, al begrijp ik hem met mn brein niet en de woorden ook niet, dat de kinderen voorop en de mama en papa er achter "horen" is echt een mega rustgever en eentje voor een heel hoopvolle toekomst. Alsof er iets is terug gegeven wat ik echt niet hoefde te houden. Verder laat ik het, we gaan het wel zien. Ik ben doodop. Wat een ervaring!
Mireille Veninga
Homeopaat
Na jaren op zoek te zijn geweest naar iets kwam ik er via een opstelling met Willanda achter dat ik eigenlijk al die tijd op zoek ben geweest naar mezelf. Het kleine meisje van 2 wat haar vader verloor op deze leeftijd. Nu ik weet dat dit is waar ik naar zocht kan ik er wat mee gaan doen en mezelf weer compleet maken. Willanda weet mij in de juiste “stemming” te brengen en laat me focussen om dit doel te halen. Ik ben heel blij met hoe ik ben begeleid door Willanda. Ze ziet wat ik nodig heb en speelt daar op in waardoor ik krijg waar ik op dat moment behoefte aan heb. Ik heb al verschillende trajecten gehad en geen enkele liet mij inzien wat Willanda mij heeft laten zien!! Echt Willanda ik ben je enorm dankbaar voor hoe je mij nu al hebt geholpen!!
Mariska van Ginkel
Mama van 4 jongens
Willanda van Velthuizen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches