6203d7fe0f8a0

Ik gun jou een vrij leven, waarin jij je jouw eigen verhaal weet en durft te leven.

Ik heb gemerkt dat het ontzettend waardevol is wanneer je als ouder informatie hebt over hoe systemen in elkaar zitten. Mijn interesse had het altijd al, dus toen ik de theorie erover las, voelde ik dat ik hier meer mee wilde doen. 

De afgelopen jaren heb ik met veel ouders mogen werken en keer op keer werd ik verrast door de snelle werking van werken in het systemisch veld!​

Trauma’s: Bij trauma’s denken we vaak aan grote events die gebeuren, zoals een vroeg overlijden of ernstige ziekte. Maar een trauma kan ook een weggelopen huisdier zijn, een gebeurtenis waarbij je als kind niet direct je moeder kon vinden of een straf op school die je niet kon begrijpen.

Alle gebeurtenissen, groot of klein, hebben emoties en gevoelens die opgeslagen liggen in al je cellen. Wanneer er dus iets soortgelijks gebeurd, herinnert jouw lijf zich in een split-second aan die gevoelens en emoties. Mensen zijn pijn-vermijdende wezens, dus we zullen er (onbewust) alles aan doen om die pijn niet weer te hoeven herbeleven. Dit zorgt voor de patronen die ontstaan, ontstaan vanuit een gevoel om de pijn niet weer te hoeven voelen. 

Werken in het systemisch veld is werken met die gebeurtenissen. Wat ligt er in je lijf opgeslagen, welke emoties horen erbij, welke overtuigingen en patronen heb je en wat is er nu nog nodig? 

Mijn aanbod bestaat uit verschillende vormen van coaching. Kies wat er voor jou past.

Er is een last van mn schouders waarvan ik niet wist dat het er zat en nog steeds niet weet wat er vanaf is, maar het voelt licht. En mijn dochter; Ze slaat haar vleugels uit. Serieus. Het beweegt. En de gedachte, al begrijp ik hem met mn brein niet en de woorden ook niet, dat de kinderen voorop en de mama en papa er achter "horen" is echt een mega rustgever en eentje voor een heel hoopvolle toekomst. Alsof er iets is terug gegeven wat ik echt niet hoefde te houden.

Mireille Veninga

Gratis

Een gratis ebook, waarin ik mijn waardevolste tips deel, waarmee ik al meer dan 40 gezinnen geholpen heb. Kort en krachtig.

Training

Een korte training waarin jij leert hoe de dynamieken in systemen werken en gaat onderzoeken waar jouw plek is. Geheel op jouw eigen tijd.

Opstelling

Een opstelling voor als je klaar bent om je patronen en overtuigingen aan te kijken en direct resultaat wilt ervaren. Meer info via de link.

Na jaren op zoek te zijn geweest naar iets kwam ik er via een opstelling met Willanda achter dat ik eigenlijk al die tijd op zoek ben geweest naar mezelf. Het kleine meisje van 2 wat haar vader verloor op deze leeftijd. Nu ik weet dat dit is waar ik naar zocht kan ik er wat mee gaan doen en mezelf weer compleet maken.  Willanda weet mij in de juiste “stemming” te brengen en laat me focussen om dit doel te halen.  Ik ben heel blij met hoe ik ben begeleid door Willanda. Ze ziet wat ik nodig heb en speelt daar op in waardoor ik krijg waar ik op dat moment behoefte aan heb. Ik heb al verschillende trajecten gehad en geen enkele liet mij inzien wat Willanda mij heeft laten zien!! 

Mariska van Ginkel

Willanda

Mijn naam is Willanda, geboren Willempje Annetje Huenestein. Eerstgeborene van Johannes Huenestein en Fennetje Leusink. Zus van Wesley en Johanna.

Mijn wens is dat iedereen een vrij leven kan leven. Los van alle beperkende overtuigingen en patronen.

In dit ‘werk’ gebruik ik mijn gevoel. Het gevoel wat altijd al zo aanwezig is geweest, maar tot voor kort kon ik er de waarde niet van inzien. Het was alleen maar ontzettend lastig. Door het onderzoeken van mijn patronen en overtuigingen, durf ik volledig te gaan staan voor wie ik ben en wat ik kan.

Door te verwoorden wat ik voel, wat ik ervaar en wat ik zie, gecombineerd met mijn kennis, help ik jou om jouw eigen plek te aanvaarden en los te komen van dynamieken die er meespelen. Dan leef jij jouw leven, vrij van schuld.

Je kent vast dat gevoel dat als je een ruimte inloopt dat je direct de sfeer voelt. Of wanneer je ergens bent, dat je een gevoel van rust krijgt of juist onrust ervaart. Zo werkt het met opstellen ook. Je werkt met het fenomenologische veld. Het wetende veld. Dit wordt waargenomen zonder woorden, dus intuïtief. Op deze diepere laag werken we en ‘weet’ jij te vertellen of het de juiste film is waar we in zitten. Dat vòel je.

Veelgestelde vragen

“De online training: Leer de dynamieken en creëer rust en balans thuis, heb ik speciaal gemaakt voor degene die graag de regie houdt. Ben je eraan toe om bewust jouw patronen en overtuigingen te onderzoeken, dan is deze training zeer geschikt. Wanneer je weet welke dynamieken jou in je patronen houdt en welke overtuigingen je hebt, kun je veel makkelijker kiezen of je ze wilt houden. Doordat je kunt kiezen, ervaar je vrijheid en vrijheid zorgt 1-1 voor meer balans. En wanneer ouders in balans zijn, gaan kinderen automatisch mee.”

“Wanneer je er nog niet aan toe bent om verantwoording te nemen. Als je het lastig vindt om  patronen en overtuigingen onder de loep te nemen of wanneer je het bedrag te hoog vindt.”

“De online training kost €27,-“

“In een opstelling zijn we live online aan het werk. We gaan direct naar de kern van het probleem waar je tegenaan loopt. In een sessie pakken we datgene aan, wat nu zorgt voor blokkades en beperkingen. Ben je er klaar voor om vrijheid te gaan ervaren, kies dan voor een opstelling.”

“Wanneer je 2 uur investering teveel vindt of wanneer je het lastig vindt om een vol leven te gaan leiden. Een opstelling zorgt voor inzichten. Ben je daar (nog) niet klaar voor, adviseer ik om eerst de training: Leer de dynamieken en creëer rust en balans thuis’ te doen.”  

“Een live online opstelling kost €150,- en ongeveer 3 uur investering.”

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen? Stuur me een bericht en ik reageer binnen 24 uur.

Willanda van Velthuizen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches