Wat fijn dat je er bent.

Hoe zou het zijn wanneer jij volledig jouw plek kunt omarmen? Bewust bent van jouw overtuigingen, jouw patronen en alles wat je hebt meegenomen wat misschien nu niet meer dient. Dan weet je jouw ROOTS en ben je volledig vrij om te doen wat je wilt doen.

Ik sta graag op mijn plek. Mijn plek als dochter van, mijn plek als vrouw, mijn plek als moeder, mijn plek als vriendin, mijn plek als coach en al die andere plekken die van mij zijn. Wanneer ik op mijn plek sta, ervaar ik zelfvertrouwen, een basiskracht waardoor ik kan doen wat ik wil doen. Volg ik mijn eigen weg, mijn verlangen en kan ik dat doen zonder schuld of schaamte.

Dat gun ik jou ook. Gun jij jezelf ook jouw plek? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *