Praktisch

Een opvoedopstelling is een sessie waarin we starten met een genogram. Een soort stamboom met symbolen. Het maken van een genogram zorgt voor het openen van ‘het veld’. Het veld waarin we de opstelling gaan maken. Wanneer we de vraag helder hebben, waarmee we gaan werken, start je met het uitzoeken van de tegels en het neerleggen. De rest wordt vanzelf duidelijk.

Na afloop drinken we nog wat en praten we kort na over de opstelling en het inzicht wat je verkregen hebt.

Omdat er vaak vragen volgen (en het te intens is om alles op te stellen wat er boven komt), heb ik het aanbod zo opgesteld, zodat je kunt kiezen voor 1 of 2 live-sessies. De online-sessie helpt je om nog even de diepte in te gaan en te kijken hoe je nog meer aan je inzichten kunt hebben.

Dit zijn de keuzes:

* 1 live-sessie van 2 uur en * 1 online (telefonisch/Skype/FaceTime) sessie kost € 125,00

* 2 live-sessies van elk 2 uur en *  1 online (telefonisch/Skype/FaceTime) sessie kost € 230,00

Wanneer je een traject bij mij aangaat (ongeacht welk keuze je maakt) garandeer ik je inzichten waar je verder mee kunt. Je kunt beter omgaan met hetgeen wat er was, wat er is en waar je naartoe wilt. De ervaringen van vrouwen, die jou zijn voorgegaan, zijn zo waardevol en helend gebleken. Zij kunnen verder op punten waar je mogelijk in blijft ‘hangen’.

Als je twijfelt welke over welke optie het meest gschikt is, neem dan gerust contact met me op.

Mijn praktijk bevindt zich in het gebouw Silva Sanat aan de Stationsweg 60, 6711 PT in Ede. Het is makkelijk te bereiken vanaf de A30 en A12 en het gebouw heeft voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook de nu stopt voor de deur.

Een afspraak is te maken via e-mail of telefonisch.