Nieuwe naam, nieuwe site

Vier jaar geleden koos ik ervoor om mij helemaal op kinderen te richten. Niet alleen was ik zelf net voor de tweede keer moeder, ook besloot ik op werkgebied mij te laten omscholen. Met veel plezier ben ik gestart met een opleiding tot kindercoach. Veel kinderen mogen helpen, ouders mogen ondersteunen, maar altijd had ik het gevoel dat het niet compleet was. Dat mijn werk niet compleet was, dat ik met meer mocht komen. En met meer bedoel ik de diepere laag bereiken, het ‘weten’.

En met een opstelling kom je op die diepere laag, op het ‘weten’ wat in het hele systeem zit, maar nooit echt uitgesproken wordt. Denk maar eens aan jezelf als kind; onbewust wist je wanneer je ouders een gesprek hadden over iets hadden waar jij nog te klein voor was, onbewust wist je wanneer je echt je mond moest houden.

Dit onbewuste weten zit in ieder systeem, in ieder mens. Dat stuk is met een gewoon gesprek niet te bereiken, want waar moet je beginnen?

De opvoedopstellingen laten keer op keer zien waar een verstrikking zit. Moeders in strijd met familie, moeders die hun kind niet volledig kunnen zien, moeders die zich uitgeput voelen door alle rollen die ze hebben, al deze moeders hebben gezien waar ze winst konden behalen en voelden zich lichter, meer ontspannen en hadden meer levenslust.

Daarom ben ik gestart onder mijn eigen naam. Natuurlijk heb ik de opleidingen en cursussen die maken dat ik kan doen wat ik doe. Maar wel met mijn eigen sausje, dat sausje wat ervoor zorgt dat jij, als moeder, je gezien voelt, dat je weet dat ik zonder oordeel naar je verhaal luister en weet welke stappen er gezet kunnen worden.

Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig geworden of ik iets voor jou en je gezin kan betekenen? Laat het me weten!

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *